023 548 30 70

VASTGOEDPROMOTION PORTAL - SNEL, GOED EN VOORDELIG JE EIGEN PROMOTIEMATERIAAL MAKEN - PROBEER 2 MAANDEN GRATIS!

Vastgoedpromotion Portal

Zoals elke makelaar heb je ongetwijfeld zelf of heeft een collega te maken met de opmaak van raamposters, flyers, een buurtmailing of wat dan ook om de verkoop van je huizen te promoten. Misschien maak je gebruik van een portal van één van onze concullega’s of maak je de mailing of poster zelf op in Word. Soms gaat het makkelijk, soms is het toch wel een gedoe. Of niet?

Wij zijn een samenwerking aangegaan met Vastgoedpro en hebben ons online opmaaksysteem geschikt gemaakt voor een koppeling met Skarabee. Lekker makkelijk. Je klikt nu eenvoudig een poster in elkaar. Wil je een buurtmailing van een net verkochte woning opmaken en wil je zelfs adressen selecteren waar de mailing direct heen gestuurd moet worden, dan is dat nu ook een eitje.

Wat bieden we?

  • Meld je hieronder aan en we laten je in minder dan 30 minuten zien wat we bieden.
  • Ben je tevreden met wat we je hebben laten zien. Probeer de portal dan 2 maanden gratis.
  • Ben je daarna nog steeds enthousiast of wil je direct echt beginnen, laat het ons weten. We maken dan de templates op in je eigen huisstijl, met jouw logo. Dit doen we gratis. We koppelen jouw account bij Skarabee aan ons systeem en we zorgen ervoor dat je zolang je Vastgoedpro-lid bent je 50% korting op het normale abonnementsgeld van € 30 per maand betaalt. Je betaalt dus €15 per maand.
  • Als jij je promotiemateriaal bij ons wil drukken worden we helemaal gelukkig. Maar dat hoeft niet. Je mag ook een drukwerkklare pdf downloaden. Regel je gewoon zelf je drukwerk. Vinden we ook prima.

Meld je aan voor de online demo van het Vastgoedpromotion portal

Wil je weten hoe je een poster, flyer of bijvoorbeeld buurtmailing snel en eenvoudig maakt? Meld je dan hieronder aan. We organiseren op afspraak een online demo waarin we je laten zien hoe het werkt. Je kan alle vragen stellen die je hebt en als het je wat lijkt zorgen we direct voor een testaccount. Kan je direct zelf aan de slag.

Ja, ik meld me aan voor de online demonstratie. Contacteer me via onderstaande gegevens.

VASTGOEDPROMOTION - SNEL, GOED EN VOORDELIG JE EIGEN PROMOTIEMATERIAAL MAKEN - PROBEER 2 MAANDEN GRATIS!